© collectief mars architecten

Jan Olieslagers // collectief mars architecten

Antwerp, Belgium

Architizer Editors Architizer Editors
Want to see your project featured like this?

Text description provided by the architects.

Behind a modest facade lurks an explosion of light and liveliness. Safe but generous. A spacious entrancehall entangles service chambers as restroom, storage space and office space and links theday with the night functions. The transition from public life to intimacy is further on mediated by aprominent transculant steel door.

© collectief mars architecten

© collectief mars architecten

© collectief mars architecten

© collectief mars architecten

Behind this door ‘places’ like living-area, kitchen and dining-roomare suggested by variations in sealing hight, materiality and architectural elaboration. A glazed timberframing emphasizes where the dining-table belongs. Long wooden beams and a wall cabinet stagethe seating area..

© collectief mars architecten

© collectief mars architecten

© collectief mars architecten

© collectief mars architecten

Jan Olieslagers Gallery

© Bornstein Lyckefors Arkitekter

Öjersjö // Bornstein Lyckefors Arkitekter

Öjersjö, Västra Götaland County, Sweden

© Hanazaki Paisagismo

CGD // Hanazaki Paisagismo

The garden is located on a 3000m² polygonal terrain in ...

+